FAQ

FRAKT

Vänligen tillåt 12 timmar för behandling av beställningar och för att få bekräftelse av orderförsändelse.
Vi arbetar så fort som vi kan. Om din spårningslänk inte fungerar kan du försöka igen senare, eftersom det normalt tar några timmar för Postnord att registrera spårningsinformationen. 
Våra produkter skickas från Stockholm, Sverige. Så det tar cirka 1-3 arbetsdagar för att du ska då din produkt.
Vi har 7 dagar på retur från den dag du fick ditt paket och 14 dagar för utbyte från den dag du fick ditt paket. Du kommer att vara ansvarig för returleverans
Vi är inte ansvariga för fel information som ges till oss när leveransinformationen är ombedd i utcheckningspunkten. Se till att all din leveransinformation är korrekt innan du avslutar beställningen.
Vi förbehåller oss rätten för felaktiga priser samt prisjusteringar eller felaktiga uppgifter om huruvida en vara finns i lager.

RETUR & BYTEN

Om du inte är nöjd med ditt köp och önskar byta en produkt, får du gärna skicka tillbaka den till oss för ett fullt återköp. Kontakta oss direkt genom att mejla oss info@saint-sam.com. Du har 14 dagars från den dag du mottog ditt paket att skicka tillbaka produkterna till oss. Du kommer att vara ansvarig för returleverans.
Produkter som har köpts på rea kommer inte återbetalas utan kommer att ges butikskrediter för priset på produkten.
Rätten till anspråk täcker defekta varor. Om du hittar ett fel på din produkt, vänligen kontakta vår kundtjänst på info@saint-sam.com så snart felet upptäckts. Vi ansvarar för returen för godkända klagomål.
Alla återbetalningar sker så fort vi har mottagit produkterna. Det tar 2 arbetsdagar tills du ser pengarna på samma konto som du betalade med.
Ett bekräftelsemail skickas till dig när ditt föremål återbetalas eller byts ut och returneras.
Utbyten kommer att ges butikskrediter för priset på produkten för att återköpa dina korrekta föremål genom att placera en ny order online.


BETALNINGAR

Det är säkert att betala med kort. Alla kortbetalningar hanteras med hög säkerhet av Stripe.
Du kan säkert betala via PayPal.
Alla personuppgifter du tillhandahåller med oss används konfidentiellt och lämnas inte till tredje part. Vi kommer endast använda den för att varorna ska skickas ut korrekt och för att ge dig bästa möjliga service. För att ändra något, vänligen kontakta oss på info@saint-sam.com
ACCEPTERADE BETALNINGSMETODER:
Kreditkort: Visa, MasterCard, American Express, Discover.
Betalkort: Visa, MasterCard, American Express.
PayPal.

Produktvård 

Du kan använda dina SAINT-SAM solglasögon för att rengöra och bära dem. Lossa inte linserna på någon hård yta. Tappa inte ut armarna ofta. Och lämna inte solglasögonen i direkt solljus under höga temperaturer som bilens instrumentpanel eftersom detta kan skada dem.
Undvik kontakt med grova ytor.
Bär med hög självkänsla, vi designade dessa solglasögon med kärlek för dig att njuta av!SOCIALA MEDIA & SAMARBETE

SAINT-SAM AS SPONSOR
Saint-Sam söker influencers för att stödja varumärket. Oanskade Saint-Sam sponsorsökningar accepteras inte.
Vi är alltid öppna för att kopplas samman med modeller, fotografer, influencers och företag som vi tror delar en liknande stil som vår produkt.
Om du är intresserad av modellering skickar våra produkter oss ett email info@saint-sam.com
Om du är intresserad av att marknadsföra vår produkt via dina sociala medier kan du maila oss: info@saint-sam.com